Luffy potentiometer joystick details

  13-02-2018

Bij Nexus wordt ons altijd gevraagd naar joysticks met vingertoppotentiometers, die tot voor kort echt moeilijk te vinden waren.

Maar nu de Ruffy-bedieningselementen hun MR-serie Multi-Axis Potentiometer-joystick hebben uitgebracht, zijn we verheugd dat we de mogelijkheid hebben om onze klanten een op maat gemaakte joystick te bieden van een van onze meest innovatieve leveranciers.

De MR-serie is een compacte joystick met een laag profiel en potentiometer op basis van precisiecontrole op twee of drie assen.

Potentiometer joysticks zijn een klassieke joysticktechnologie die met een zeer kleine kracht kan worden bediend. Met deze technologie heeft Ruffy een bedieningshendel met lage vingertoppen ontworpen, met een verscheidenheid aan handgrepen en bevestigingsopties voor eenvoudige integratie.

Dit type joystick is vooral handig voor het besturen van elektrische apparaten, zoals volumeregelaars op audioapparatuur. De MR-serie kan ook worden gebruikt voor meetsystemen, CCTV, machinebesturing, rolstoelbesturing, robotsystemen, PTZ-camerabesturing of in omgevingen met hoge magnetische veldsterkten.

Zoals we van Ruffy gewend zijn, betekent het scala aan aangepaste opties dat deze joystick voor een verscheidenheid aan toepassingen kan worden gebruikt en aan uw specifieke behoeften kan worden aangepast.

Deze duurzame joysticks met 3 assen zijn verkrijgbaar met 0 of 1 knop, een variëteit aan Drop-In, Rear Mount of Riser Box Bases en 220 ° of 100 ° Potentiometer-opties.
Ze hebben een 50 ° hoekbeweging en veerteruggang.

Met een werktemperatuur van 0 ° F tot 140 ° F, kunnen ze worden opgeslagen onder omstandigheden van -40 ° F tot 160 ° F.
De 100 ° -optie heeft een voltage van 350VDX en een rotatielevensduur van drie miljoen cycli. De 220 ° heeft een maximaal spanningsbereik van 500 VDC en een rotatielevensduur van 500.000 cycli.

Bel ons en vraag ons hoe we de MR-reeks kunnen configureren volgens uw exacte behoeften.

http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Joysticks/Potentiometer-Joysticks